EQ-TERAPI

Med EQ-terapi finner vi bakenforliggende årsaker til at ting er som de er i dag. Utfra dette vil du kunne skape nye handlingsmønstre, og ta mer styring over ditt eget liv. Dette er en effektiv terapiform for deg som er motivert for endringer i livet.
Dette er en emosjosfokusert terapiform, der vi bearbeider følelser og gamle mønstre, og jobber med å finne frem til bakenforliggende årsaker til at ting er som de er i dag. Utfra dette vil du kunne skape nye handlingsmønstre, og bedre relasjoner til deg selv og de rundt deg.
Dette er en effektiv terapiform for deg som er motivert til å jobbe for å få til en endring i livet ditt. Det kan passe for deg som ønsker økt selvfølelse, mer glede og energi, eller å ta mer styring over eget liv.

Sommer 2024

I sommer har Kjersti terapier på telefon/online. Vi setter av 90 minutter. Om du ønsker det starter vi med å prate litt og bli litt kjent, eller vi kan starte terapien med en gang. Du trenger ikke forberede deg på noen måte, men det anbefales å bruke headsett og ha Kleenexen klar.

Til høsten vil du kunne være med på Kjerstis EQ-torsdager, der hun vil holde terapier i grupper omtrent annenhver torsdag.

Bestill:

Ta kontakt hvis du er nysgjerrig, eller vil avtale tid for en terapi: kjersti@idem.no // 4180 9150

Priser:

EQ-terapi (60 – 90 minutter) koster 1500 kr. Betalingen foregår med Vipps eller faktura.

Avbestilling:

Om det ikke passer til avtalt tid er det fint om du sier fra minimum 24 timer før avtalen. Etter dette belastes halve beløpet.

Referanser:

Renate 32:
«Jeg er veldig fornøyd med EQ-terapi med Kjersti. Hun har en egen evne til å få meg til å tørre å føle på og snakke om utfordringene mine. Kjersti er genuint interessert å hjelpe sine medmennesker uten å dømme. Hun ser hele mennesket,er god til å se lytte og motivere. Terapien er fylt med humor og varme selv når terapien krever sitt. TRE og EQ terapi har for min del vært en virkningsfull kombinasjon

Kristin 65:
«Jeg var kjempeheldig som fikk Kjersti som terapeut. Hun er god og varm samtidig som hun får meg til å tørre mer av det vonde/vanskelige som sitter fast både fysisk og psykisk. Det hjelper og jeg kommer meg videre for hver gang. For meg er det gull