Laster Arrangementer

« All Events

Introduksjon til TRE® med Kjersti

5. september @ 14:30 - 17:00

- 1250,

Nervesystemet vårt trenger å lade ut etter store påkjenninger for at spenninger ikke skal forbli kroppen. Kroppen har en fantastisk evne til å kvitte seg med oppsamlede spenninger, enten de er av fysisk, emosjonell eller psykologisk art. Mange av oss har dessverre blitt avlært denne evnen, og resultatet er at vi bærer små og store traumer med oss i dagliglivet. Disse kan kjennes som stive muskler, frynsete nerver, dårlig søvn og mye annet.

Med Tension Releasing Excersises (TRE®) vil du igjen få tilgang til kroppens medfødte teknikk til å nullstille nervesystemet. Dette er en naturlig måte å senke stressnivået på.

TRE® starter med enkle øvelser for å aktivere kroppen og nervesystemet. Deretter jobber vi mot å sette i gang nevrogenisk skjelving og vibrasjoner for å kvitte oss med «gammel gørr».

TRE® kan gi gode resultater ved ulike plager. Alt fra stress (som kan være påført av alt fra tidsklemma til omsorgssvikt) til fysiske skader, søvnproblemer, angst og utmattelse. Og mye annet mellom der.

Dette er en terapiform der kroppen bestemmer hva den vil ta tak i. Det kan være ekstra befriende for deg som har plager, men som av ulike grunner ikke ønsker, eller får til, å prate om dem. TRE® kan praktiseres for seg selv, eller sammen med yoga og/eller EQ-terapi eller andre terapiformer, fysioterapi, kiropraktikk osv.

I løpet av dette kurset vil du lære TRE® slik at du kan praktisere det på egenhånd hvis du ønsker det.

Kjersti deltok i podcasten «Hverdagspsyken» da de lagde en episode om TRE. Den kan du høre her:

Apple https://apple.co/3QoqatZ
Spotify https://spoti.fi/3deQVTa

Her kan du lese mer om grunnleggeren av Tension Releasing Exercies, David Berceli arbeid, og om TRE®:
https://traumaprevention.com

Max 10 deltakere. Ta gjerne med drikkeflaske, notatbok og skrivesaker. Ha på klær du lett kan bevege deg i, og yogamatte om du ønsker å bruke din egen. Ellers har vi alt av utstyr du trenger hos oss.

Detaljer

Dato:
5. september
Tid
14:30 - 17:00
Kostnad:
1250,
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Urban Retreats & Events
Bentsegata 6
Oslo, 0463 Norge
+ Google-kart

PÅMELDING

(bindende påmelding)
Kr. 12.50,-

4 Deltaker
6 igjen
RSVP her

Detaljer

Dato:
5. september
Tid
14:30 - 17:00
Kostnad:
1250,
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Urban Retreats & Events
Bentsegata 6
Oslo, 0463 Norge
+ Google-kart

PÅMELDING

(bindende påmelding)
Kr. 12.50,-

4 Deltaker
6 igjen
RSVP her